Kategorier
Annonce

Mangler du flot legetøjsopbevaring?

På børneværelset kan det hurtigt blive en krig at finde en tom plads på gulvet for alt det legetøj der hurtigt kan komme til at flyde. Og derfor, er det altså virkelig effektivt at have legetøjsopbevaring som både kan se pænt ud, og holde værelset ryddeligt og pænt. Med en masse forskellige opbevaringskasser i forskellige farver og størrelser vil det også være en fest for barnet at kunne sortere sit legetøj efter hvilken farve og størrelse det skal være i.

Men hvor skal du finde forskelligt legetøjsopbevaring i en masse forskellige varianter? Hos Little Happy bliver du budt på et bredt udvalg af muligheder for opbevaring af dit barns ting og legetøj. Her finder du bl.a. foldekasser fra Hay og Aykasa, opbevaringsposer fra Filibabba og meget mere. Her vil det blive en leg at finde legetøjsopbevaring til børneværelset!

Legetøjsopbevaring er en sikker vinder

Det kan godt være svært at få barnet til at rydde op, men med legetøjsopbevaring i forskellige farver som passer til resten af indretningen på børneværelset, vil det ikke være et problem. Køb legetøjsopbevaring i sjove designs og barnets yndlingsfarver så det bliver en tilføjelse til indretningen, og ikke en begrænsning. Legetøjsopbevaring bliver produceret af mange forskellige brands, bl.a.;

  • Hay og Aykasa foldekasser

De populære foldekasser fra henholdsvis Hay og Aykasa har taget indretnings-verdenen med storm, og er hurtigt kommet frem i både butikker, internettet og de sociale medier – og det forstår man godt. Kasserne findes i adskillige farver og i tre praktiske størrelser som kan bruges til alverdens ting og sager.

  • Filibabba opbevaringsposer

Hos Filibabba køber du fra en producent som med alle sine produkter har miljøvenlighed og klimaet i tankerne – og det gælder også deres opbevaringsposer. De findes i forskellige farver og er både praktiske og pæne som nemt kan passe ind på børneværelset.

  • Ferm Living flettede opbevaringskurve

Ferm Living er bl.a. kendte for deres fine opbevaringskurve skabt med motiver som æble og pære. Her findes en stor og en lille størrelse, og de er både flotte sammen og hver for sig. Her får du muligheden for at kunne opbevare barnets legetøj, men samtidigt ikke have det som en bemærket ting på værelset,

Væn dit barn til at rydde op efter sig med legetøjsopbevaring

Med gode muligheder for legetøjsopbevaring og flotte farver, vil barnet med tiden blive bedre og bedre til at rydde op efter sig. Ved at minde barnet om at lægge tingene tilbage i opbevaringskassen-, posen eller hvad det er, vil det med tiden blive en vane, som vil være godt når barnet bliver ældre.

Her vil en ordens-indstilling plantes, og det vil blive nemmere for barnet at holde styr på ting og sager i fremtiden. Her vil oprydning helt fra starten af barndommen altså også have en positiv effekt senere hen.